Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për seminar dhe tribuna nga 9-13 Qershor

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë do të jetë intensive me shumë aktivitete, ku aktiviteti kryesorë do të jetë seminari i organizuar në Xhaminë e Bardhë, në Aarburg të Zvicrës me datën 11 Qershor.

Xhamia e Bardhë në Aarburg gjendet në adresën Feldstrasse 14, Aarburg, Switzerland, 4663.

Seminari: “Lidershipi nga prizmi islam, qasje pedagogjike dhe shkencore
Ligjërues: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha, ligjërues në Universitetin e Katarit.

Për këtë seminar janë planifikuar tre ligjërata:
1. Rëndësia e lidershipit në zbatimin e rregullave të fesë dhe shtetit
2. Lidershipi në Kur’an dhe traditën profetike
3. Si të përfitojmë nga Kur’ani, etikat dhe teknikat | Reformat e kërkuara në diskursin fetar

Seminari mbahet me datën 11 qershor, e diel.

Në vazhdën e kësaj vizite do të organizohen edhe dy tribuna:

Tribuna 1: “Kultura e muslimanit bashkëkohorë” dhe

Tribuna 2:”Etika e meditimit të Kuranit

Ju ftojmë të na bashkëngjiteni në këtë vizitë të rrallë dhe të mbajmë e të krijojmë ura të miqësisë, dijes, besimit dhe vëllazërimit!

I juaji Prof.Dr.Hfz Hajredin Hoxha

Më poshtë gjeni posterin e seminarit të përgatitur nga organizatori:

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Urimi i jonë për Bajramin e Kurbanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Metodologjia e të mësuarit të Kuranit përmendësh – Këshilla...

Metodologjia e të mësuarit të Kuranit përmendësh Autor: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha Këshilla të arta për fillestarët...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments