DORACAK ME RËNDËSI PËR FILLESTARËT NË KËRKIMIN E DITURISË

DORACAK ME RËNDËSI PËR FILLESTARËT NE KËRKIMIN E DITURISË
Ligjëratat serike javore (të dielave pas namazit te Sabahut) NË LËNDËN E
EDUKATËS ISLAME për studentët e mi në Gjakovë, në Xhaminë e Honkes

Ligjërues & Perkthyes: Hfz. Hajredin Hoxha
Nga libri: Muhtasar Minhaxhul Kasidijn – Imam Ahmed bin Muhamed ibn Abdurahman
ibn Kudameh Al Makdisi
Përmbledhës:
Shejh SHUAJB AL ARNAUTI & Shejh ABDYL KADËR ARNAUTI
(ALLAHU I MESHIROFTË)

Recensent: Ajni Sinani
Redaktore gjuhësore: Mimoza Sinani
1995-1996

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Urimi i jonë për Bajramin e Kurbanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments