Mesazh urimi me rastin e përvjetorit të pavarësisë së...

Në emrin e Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit, Populli fisnik i Kosovës dhe shqiptarë kudo që ndodheni. Me...

BAŞARILI LİDERLİK

Prof. Dr. Hafız Hayreddin HOCA BAŞARILI LİDERLİK (Kur’anî vizyon ve çağdaş çalışmalara göre) Orijinal ismi: القيادة الناجحة...

USPJEŠNO LIDERSTVO

PROF. DR. HFZ. HAJREDIN HODŽA USPJEŠNO LIDERSTVO (prema kur’anskoj viziji i savremenim studijama) Naslov u originalu: Lidershipi...

ALBANSKI TEFSIR I MUFESSIRI U SAVREMENOM DOBU (19. i...

PROF. DR. HFZ. HAJREDIN HODŽA ALBANSKI TEFSIR I MUFESSIRI U SAVREMENOM DOBU (19. i 20....

MODERN DÖNEME AİT ARNAVUT ÂLİMLERİNİN TEFSİR ÇALIŞMALARI (XIX, XX....

Assoc.Prof.Dr. Hfz. HAJREDIN HOXHA MODERN DÖNEME AİT ARNAVUT ÂLİMLERİNİN TEFSİR ÇALIŞMALARI (XIX, XX. Yüzyıllar) Arnavutça'dan Çeviri Ermal...

Seyyid Kutub’un “Fî Zilâli’l-Kur’ân” Adlı Tefsirinde “Enam” Suresine Göre...

Seyyid Kutub’un “Fî Zilâli’l-Kur’ân” Adlı Tefsirinde “Enam” Suresine Göre İslam Daveti ile ilgili Kur’ân Ayetlerini...

Paqja dhe begatia e Zotit qofshin mbi ju!

Ky është blogu personal i Hafëzit, njëherësh edhe Prof.Dr. Tefsirit dhe Shkencave Kur’anore - Hajredin Hoxha. Blogu ashtu si personaliteti i Dr. Hafëzit janë në shërbim të Kur’anit dhe Muslimaneve për një jetë më të mirë fetare, sociale, morale dhe edukativo-arsimore.

Këtu do të gjeni librat e tij, shkrimet, video ligjeratat, recitimet e Kuranit dhe materiale të tjera të dobishme.

Duke lexuar shpresojmë të përfitoni dhe të avancoheni, dhe këtë të mirë ndajeni edhe me të tjerët.

Recitime të Kur'anit

Prof.Hfz Hajredin HoxhaSureja Sexhde
Prof.Dr.Hfz Hajredin HoxhaSureja Jasin
Prof.Dr.Hfz Hajredin HoxhaSureja Dukhan
Prof.Dr.Hfz Hajredin HoxhaSureja Rrahman
Prof.Dr.Hfz Hajredin HoxhaSureja Vakiah

Për të vazhduar dëgjimin e sureve të tjera

Na ndiqni në rrjete sociale:

Të përzgjedhura

ARGUMENTET E TRANSPARECËS (TË QENIT I HAPUR) NË KULTURËN...

Ajo që, para së gjithash, duam të konfirmojmë në këtë kapitull është se Kultura...

Parametrat edukativë në mendimet e Imam Neveviut

Parametrat edukativë në mendimet e Imam Neveviut (Allahu e mëshiroftë) Edukata e nxënësit të Kur’anit Në...

Bazat dhe principet e kulturës së muslimanit bashkëkohor  

Muslimani dhe thirrësi bashkëkohor ka nevojë për gjashtë lloj kulturash: Kulturë fetare, Kulturë gjuhësore...

Libri

Për dashamirët e librit, ju ftojmë ta eksploroni veprimtarinë e pasur të librit të Prof.Dr.Hfz Hajredin Hoxhës

Biografia

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha lindi me 01.10.1968 ne Prizren, Kosovë. Rrjedh prej një familje me kulturë fetare të trashëguar ndër breza. Pasi kreu shkollën fillore në vendlindje vazhdoi shkollimin e mesëm gjashtë vjeçar në gjuhën arabe në Damask te Sirise 1983-1989, ku edhe u be hafiz i Kur’anit. Diplomoi në Fakultetin e Kur’anit dhe Studimeve Islame pranë Universitetit Islamik të Medinës…

Kategoritë më të popullarizuara

Abonohuni në listën tonë të emaileve

Ne do tu njoftojmë për çdo të re në blogun tonë.

Le të mbesim në lidhje

Librat në shitje

Lidership i suksesshëm

Prof. dr. Hajredin Hoxha Historia njerëzore është përplot shembuj dhe modele lidershipi të suksesshëm dhe...

Doktrinat e tesfirit në trojet shqiptare

TEFSIRI DHE MUFESSIRËT SHQIPTARË NË KOHËN BASHKËKOHORE (SHEK 19-20) E përktheu nga arabishtja: Prof. Muhamed...

KULTURA E MUSLIMANIT BASHKËKOHOR

Autor: Doc.Dr.Hfz. Hajredin HOXHA Përktheu: Sedat ISLAMI Recensent: Ajni Sinani Redaktore gjuhësore: Mimoza Sinani Përmbajtja: Hyrje Rëndësia e punimit Problematika e...

Të fundit