Sistemi japonez i edukimit. Studim komparativ i sistemit të edukimit japonez-amerikan-arab

TITULLI: SISTEMI JAPONEZ I EDUKIMIT. STUDIM KOMPARATIV I SISTEMIT TË EDUKIMIT JAPONEZ-AMERIKAN-ARAB

MUNGESA E BOTËKUPTIMEVE TË MODERIMIT NË UNIVERSITETET ARABE

Lexim mbi përvojën edukative japoneze dhe mbi interesimin e Mbretërisë Saudite për të

  • Autor: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha
  • Formati: A5
  • Faqe: 68
  • Përktheu nga arabishtja:Sedat ISLAMI
  • Recensoi: Ajni Sinani
  • Redaktore gjuhësore: Mimoza Sinani

 

 

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Urimi i jonë për Bajramin e Kurbanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments