Metodologjia e të mësuarit të Kuranit përmendësh – Këshilla të arta për fillestarët në hifz

Metodologjia e të mësuarit të Kuranit përmendësh

Autor: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha

Këshilla të arta për fillestarët në hifz

Prizren 1995

 

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

VLERA E KUR’ANIT FISNIK – Ndikimi i tij në...

VLERA E KUR’ANIT FISNIK - Ndikimi i tij në ruajtjen dhe pasurimin e gjuhës...

PREZANTIMI I VEPRES SE SHEIKH ABDUL KHALIK EL UDEJMEH...

PREZANTIMI I VEPRES SE SHEIKH ABDUL KHALIK EL UDEJMEH - STUDIME RRETH STILIT KUR’ANOR Autor:...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments