PAKICAT ISLAME NË EVROPËN PERËNDIMORE DHE LINDORE (Aktualiteti dhe Shpresa)

PAKICAT ISLAME NË EVROPËN PERËNDIMORE DHE LINDORE (Aktualiteti dhe Shpresa)

 • Autor: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha
 • Titulli në origjinal: El Xhalijat el-Islamijjeh fi Urubba el garbijjeh ve’sh sherkijjeh – el
  vakiu ve’l emel.
 • Edicioni i parë: Arabia Saudite, 2010.
 • Recensent: Ajni Sinani
 • Redaktore gjuhësore: Mimoza SinaniPërmbajtja
  Hyrje: Vështrim gjendjes së muslimanëve në Evropën perëndimore dhe lindore
  – Vështrim gjendjes faktike dhe shpresës
  Kapitulli I: Si e shikojnë perëndimorët Islamin?
  Kapitulli II: Muslimanët në Gadishullin Ballkanik – Evropën Lindore
  Kapitulli III: Rekomandimet dhe ligjet aplikimi i të cilave kërkohet si kusht për garantimin e të drejtave të pakicave muslimane
  Përfundim

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Urimi i jonë për Bajramin e Kurbanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments