EDUKATA E MËSUESIT DHE STUDIUESIT TË KUR’ANIT

EDUKATA E MËSUESIT DHE STUDIUESIT TË KUR’ANIT – Autor: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha.

Vështrim edukativo-islam mbi librin e Imam Neveviut
“Et-Tibjan fi Adabi Hameleti’l Kur’an”

PËRKTHEU NGA ARABISHTJA: Sedat ISLAMI
Recensent: Ajni Sinani
Redaktore gjuhësore: Mimoza Sinani
Titulli në origjinal:

Adab mual-limi-l-Kur’an ve muteal-limihi, ed. 1, 1430 h., Medine
Munevvere: Matbaatu-rr-Rreshid

Shkarko librin duke klikuar këtu

 

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Metodologjia e të mësuarit të Kuranit përmendësh – Këshilla...

Metodologjia e të mësuarit të Kuranit përmendësh Autor: Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha Këshilla të arta për fillestarët...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments