KONCEPTET E TË MIRËS (EL-HAJR), VIRTYTIT (EL-IHSAN), DHE DREJTËSISË (EL-ADL)

Konceptet e të mirës (el-hajr), virtytit (el-ihsan), dhe drejtësisë (el-adl) në Kur’anin Fisnik dhe raporti i tyre me ruajtjen e ambientit

Autor: Dr.Hfz. Hajredin Hoxha
Doktor në Shkenca Kur’anore dhe Tefsir
Fakulteti i parimeve të fesë Islame
Universiteti Islam Sulltan Sherif Ali |  Brunei | Darussalam
Përktheu nga anglishtja: Edin Q. Lohja
Recensent: Edin Q. Lohja

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Urimi i jonë për Bajramin e Kurbanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments