ÇËSHTJE FETARE, SHOQËRORE, POLITIKE BASHKËKOHORE NË PESHOREN E KUR’ANIT

Doc.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha

ÇËSHTJE FETARE, SHOQËRORE, POLITIKE BASHKËKOHORE NË PESHOREN E KUR’ANIT Studim analitik i tefsirit të prof. Sejjid Kutubit

Punim shkencor për simpozium botëror “KUR’ANI KERIM DHE ÇËSHTJET BASHKËKOHORE SHOQËRORE” në Terengano, Malajzi 1-2.12.2012

Fakulteti i Sheriatit dhe Studimeve Islame | Universiteti i Katarit | 2012

Përktheu nga arabishtja Doc. Dr. Muhamed Mustafa

Recensent: Ajni Sinani

Redaktore gjuhësore: Mimoza Sinani

Related Stories

Na ndiqni në Youtube

spot_img

Tema të tjera

Urimi i jonë për Bajramin e Kurbanit

Bismilahi Rrahmani Rrahim Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëbërësit. Paqja dhe bekimi i Allahut qofshin...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër për...

Prof.Dr.Hfz. Hajredin Hoxha do të qëndroj në Zvicër nga data 9-13 Qershor. Kjo vizitë...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 02...

PREZANTIMI #17 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 02 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA  

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM – 01...

PREZANTIMI #16 SISTEMI I BESIMIT NE ISLAM - 01 – PROF.DR.HFZ HAJREDIN HOXHA

Mesazh urimi me rastin e Bajramit të Fitrit, nga...

Lexues të nderuar, Ndërsa hëna po venitet, e muaji po plotësohet, Bajrami i Fitrit veç...

Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, –...

Titulli: Kiraetet e Kur’anit ndërmjet pikëpamjes hebreje dhe islame, - Abdul Fettah el Kadi...

Kategoritë më të popullarizuara

Comments